ויזה אלקטרונית בשירותי און ליין להודו בביקוש שיא – כל מה שצריך לדעת ב-2023

Photo of author
מחברים: צוות פרויקט ויזה

חברת ויזהנט עוזרת לכם להנפיק ויזה למגוון מדינות, אונליין בצורה אלקטרונית, ללא הצורך לצאת מהבית או לבקר בשגרירות, במחירים הזולים בישראל.

כולם יודעים שהודו היא בלתי נמנעת. תת היבשת ההודית מושכת אליה מדי שנה מיליוני מבקרים המבקשים לטעום מהמסורת, צבעים, הרים, חופים שקטים, ערי ענק סואנים ומאכלים מעוררי תיאבון. וב-2022, כאשר הודו נפתחה לגמרי לארח תיירים הביקוש הולך וגדל ואינו פוסח על ישראל והטיסות מתמלאות מהר במגוון של תיירים וגם לא מעט אנשי עסקים. אם אלו תיירי הטיול הגדול או תיירים לשבוע או שבועיים, אם אלו מטפסי הרים או הנחים על החוף למראה הגלים, כולם מוצאים מה לעשות בהודו.

אך בשביל להנות מהחוויה שהודו מציעה בראש שקט יש קודם לכן לדאוג להנפיק את הוויזה המתאימה. וכאן אנחנו, פרויקט ויזה מבית ויזהנט נכנסים לתמונה, ודואגים שתדעו איך להוציא את הויזה שמתאימה לכם ומה האפשרויות העומדות לרשותכם. כאמור, אנחנו בטוחים שכבר את רוב הטיול תכננתם, איפה נוחתים, באיזה מלון מתחילים, לאיזה טראק צריך מדריך ולאיזו אטרקציה צריך להירשם מוקדם ככול שניתן, אך האם התחלתם לדאוג לאשרת התייר שלכם? או לוויזת העסקים? גם אם כן, הינה הדברים שפשוט חייבים לדעת לפני שצוללים לתת היבשת המסתורית.

ראשית, יש להבין איזו ויזה מתאימה לכם? הודו דורשת מכל הישראלים המגיעים אליה להנפיק ויזה המתארת את מטרת הביקור ויזת תייר או ויזת עסקים. בנושא ויזת העסקים אנחנו עוסקים באופן נרחב באופן נפרד (לחצו כאן למדריך לוויזת עסקים והיתרונות שלה). במידה ואתם תיירים או צריכים וויזת תייר אז אחת החדשות הטובות לישראלים היא כי אם אתם זקוקים לאשרת תייר לשנה עד חמש שנים אין עוד צורך להגיע לשגרירות ובדומה אשרת התייר הקצרה יותר גם הויזות לשהות ארוכה הינה ויזה אלקטרונית כיום.

עם זאת, למרות העלויות היחסית נמוכות לוויזת תייר ההתעסקות שכרוכה בהנפקת ויזה יכולה לעיתים להיות כאב ראש לא קטן. אבל קודם חשוב להבין את העלויות:

  • ויזת תייר אלקטרונית לחודש – 26 דולר
  • ויזת תייר אלקטרונית לשנה – 42 דולר
  • ויזת תייר אלקטרונית עד חמש שנים – 83 דולר
  • ויזת עסקים אלקטרונית לשנה – 84 דולר
  • קישור לרכישה במחירים הנ"ל באתר הממשלתי הרשמי: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

את כל הוויזות כאמור, ישראלים רשאים להגיש ולשלם אונליין באתרי הממשל ההודי. הזמן לעיבוד ואישור אשרת תייר להודו יכולה לקחת עד חמישה ימים ולעיתים, עם טופס שמולא באופן מיומן גם 24 שעות. אך לא פעם ויזות תייר להודו נדחות על ידיי הרשויות ההודיות דבר שדורש תשלום מחדש והתחלת התהליך לקבלת אשרת תייר מחדש.

אז למה בעצם לא מעט ויזות נדחות? כי מילוי הטופס המקוון דורש מילוי פרטים בשפה האנגלית ובעלי רמת דיוק גובהה הקשורה גם לפרטים האישיים, לפרטי הטיול, הביטוח הרפואי ועוד. כל אלו לעיתים יוצרים חוסר תשומת לב לפרטים, סימון במקומות לא נכונים, שליחת מסמכים שאינם סרוקים באופן הנדרש ועוד. כל דבר כזה יכול להיות עילה לדחיית האשרה והפיכת תהליך הנפקת הוויזה האלקטרונית להודו לכאב ראש. מאחר ולא פעם בקשת הוויזה נעשית קרוב למועד הנסיעה, לאחר שיש תוכניות טיול, כרטיסים ועוד, הדבר גורם לא פעם לדחיית הטיול ולעיתים ממש יכול לסכן את עצם קיום הטיול בכלל.

כך, למרות מחיר נמוך ותהליך דיגיטלי בלבד, רבים מהישראלים בצדק מוכנים לשלם עוד קצת ונעזרים בחברות שמתמחות בהנפקת ויזות. חברות אלו, כגון חברת ויזהנט, מתמחות בהגשה קלה ומסודרת של כל המסמכים והפרטים הנדרשים בתהליך קל באתר אונליין שמבטיח הנפקת ויזת תייר להודו בוודאות גדולה ולתת לכם ראש שקט בהכנות אחרות לטיול.

עם זאת, מאוד חשוב לבדוק את החברות המציעות את השירות בעיקר לפי רמת האבטחה כך שתהיה גובהה, שירות לקוחות ברמה גובהה ושקיפות מלאה בתהליך ועמוד סליקה מאובטח ברמה הגבוהה ביותר. כל אלו חשובים על מנת שלא להפוך את הבחירה הנכונה להיעזר בשירותי הנפקת ויזת תייר להודו לכאב ראש נוסף.

אנו בפרויקט ויזה מקווים שהמידע שניתן לכם עשה לכם מעט סדר בתהליכי הגשת הבקשה להנפקת ויזת תייר אלקטרונית ומאחלים לכם חופשה מהנה בתת היבשת המהממת.

מעודכן: 28/05/2023

Indian holy dancing woman

כתיבת תגובה